Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Veronika, Štěpán a Sebík

Několik let zpět jsem měl tu čest zachytit svatbu Veroniky a Štěpána ve Vinařství U Kapličky na jižní Moravě. Nedávno jsem se s nimi setkal znovu, tentokrát pro focení rodinných portrétů s jejich roztomilým synkem Sebíkem. Je nádherné sledovat, jak rodina roste a vyvíjí se, a být jejich vybraným fotografem pro tyto významné okamžiky.

Před focením rodinných portrétů jsem lektoroval fotokurz v Centru Fotoškoda, kde Štěpán pracuje. Po kurzu jsme plánovali jít rovnou do parku, ale rozhodl jsem se nejdříve vytvořit několik snímků v jejich bytě. Věděl jsem, že tyto fotky nabudou ještě většího významu, až se rodina zakrátko přestěhuje.

Musím se omluvit Verče, která uklízela celý byt. Kdo má malé děti, zná. Nicméně já si jako kulisy na focení nakonec vybral pouze postel a zbytek  bytu jsme vůbec nevyužili. Postel jakožto hlavní hřiště nejdříve malého pozorovatele, později trochu uličníka :) Druhá část focení proběhla venku v přilehlém parku.

Focení portrétů nabízíme ve dvou variantách - fotí samotná manželka Alča. Nebo tato druhá varianta, kdy jsme přijeli s Alčou na lokaci a Alča poradí případně s výběrem oblečení, rozesmívá děti, mě pomáhá s odraznou deskou a výsledkem je, že si focení všichni užijí!

Zase někdy naviděnou Škodovi!

Předchozí článek Následující článek