Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kamila & Tomas

Kamile a Tomasovi jsem v roce 2013 fotil svatbu v Č. Budějovicích. K oslavě desetilého výročí od svatby chtěli opět fotografie. Ale již v novém domově - aby měli památku na veškeré štěstí a lásku, které za dekádu vybudovali. Mám na mysli jejich 3 šikovné dcery.

Dlouhou dobu Tomas s Kamilou žili v Německu. Pak následovalo stěhování do Finska a nakonec ještě jednou na ostrov do autonomní oblasti Ålandy, jež si v mnohém žije sama dle svých pravidel.

Od Kamči mi přišel email začátkem roku a focení jsme naplánovali na přelom května a června. Bydleli jsme u nich doma a jsme za to moc vděčni. Jsou to skvělí hostitelé, ale ještě více mne bavilo povídat si s nimi a dokumentovat dění v jejich rodině. Věřím, že to pro ně bude krásná památka!

Pro mne osobně to bylo poprvé, co jsem navštívil severské země. Moc mne to sem nelákalo, ale opravdu - dokud člověk nezkusí, tak neví. Nádherná příroda rovnou pár metrů za domem, slunce po celý den nízko a pro to krásné podmínky pro focení. Usínáte při zatažených závěsech, abyste si udělali trochu tmu,, spousta zajímavých zážitků.

Předchozí článek Následující článek