Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Andrea a Roman

Mnohdy je dobré nepodlehnout prvnímu dojmu z místa, kam přijedete fotografovat svatbu. Lokalita Petráškův Dvůr je totiž zároveň i Caravan Camp. Nicméně, nicméně.. to místo má prostě duši! Jeho srdcem je nejspíše pec na chleba, jež dostal každý ze svatebčanů jako výslužku. A jeho dalším, tentokrát usmívajícím se srdcem, je Kateřina Lenc Šebestová, která se vám postará o hladký průběh svatby na tomto místě.

Vzpomínám si, že ráno jsem běhal v trávě v jiných botech či snad na boso, abych vydržel do podledních hodin.. tráva byla plná rosy a prostory jsou tam rozlehlé. Mezitím, co probíhali přípravy, jsme si rozvěsili šaty ženicha a nevěsty na místě obřadu. Oni se mezitím starali o svého synka, svůj vzhled a své sjíždějící se hosty.

Na obřad občas vysvitlo sluníčko, po obědě nám několikrát sprchlo. V jeden okamžik, při zapadajícím slunci jsem novomanželům nabídl možnost zmoknout. Venku prší, docela dost, ale do toho zapadá slunce a prosvicuje nám onen déšť.. vypadá to absolutně úžasně, budou to skvělé fotky. Jestli máte chuť, pojďte ven.. za 15 min to kouzlo okamžiku zmizelo. Fotky však zůstaly a jsem za ně moc rád ;-)

Předchozí článek Následující článek