Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Natálie a Filip

Český Krumlov, malebné město s kouzelným divadlem, bylo místem, kde se jejich osudy poprvé propletly. Ale Natálie a Filip nebyli jen obyčejní diváci - stáli společně na jevišti jako herci. Ze společných zkoušek a nácviků se zrodilo kamarádství, které postupně přerostlo v hluboký vztah.

Léto přineslo nejen teplé dny, ale i hřejivé slovo "ano", které si vyměnili ve stodole U Korbelů v Českých Budějovicích. Romantické chvíle před svatbou trávili v malebném hotelu Podhrad na Hluboké, kde se také odehrál jeden z nejkrásnějších okamžiků - jejich první vzájemný pohled v zámecké zahradě. Emoce, nervozita, radost - vše bylo cítit ve vzduchu a já měl s Alčou tu čest to vše zachytit na fotografiích.

Ale to byl teprve začátek. Den pokračoval v rustikální atmosféře stodoly U Korbelů, kde proběhl svatební oběd, první tanec, krájení dortu.. A jak slunce pomalu klesalo za obzor, vrátili jsme se zpět k portrétnímu fotografování, abychom zachytili kouzlo západu slunce.

Noc pokračovala v rytmu hudby, tance a veselí. Svatba, kterou těžko zapomeneme, a fotky, které vám nyní s radostí představíme. Připojte se k nám na cestě vzpomínkami a prohlédněte si okamžiky plné radosti a lásky.


MUAH: Veronica Visage
Lokace obřadu a hostiny: Stodola U Korbelů
Kameramani: Magic pictures
Výzdoba: Stylové svatby
Svatební šaty: Novias České Budějovice
Květinové dekorace: Still - Weddings, Petr Stillner
Ranní přípravy: Hotel Podhrad

Předchozí článek Následující článek