Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ivča a Kuba

Obřad proběhl v netradičně postaveném kostele - Kostel Jména Panny Marie na Lomci u Vodňan. Zde se sešlo mnoho přátel obou snoubenců. Tomu však předcházeli přípravy ve Wellness hotel Boží oko, kde probíhala i následná oslava.

Výsledek mé práce, které návštěvníci webu a sociálních sítí nejčastěji vidí, jsou obvykle portrétní fotky novomanželů. Svatba je však i o jiných momentech, příbězích, emocích. O tom co se nepovede, o tom co vás dojme a o tom, co se pak povede zachytit na fotografie.

Když jsme přijížděli na Boží oko, bylo zataženo, trochu kapalo. Poslouchali jsme tak při přesunech autem Prince - Purple rain pro správné naladění nostalgické atmosféry. Pak se začalo objevovat slunce a nastupující podzim v polovině září se začal projevovat.

Jak jsem se později dozvěděl, Kubovo tatínek je členem skupiny Brutus a novomanželům několikrát za večer zazpíval píseň První polibek. Zkuste si ji pustit při prohlížení fotek ze svatby a pochopíte úsměvy, pohledy, slzy štěstí.. i odpověď, proč jsem po 14 hod focení, rozloučení s novomanželi a zbalení techniky znovu vyndal fotoaparát - začal zpívat otec ze synem :)

Koordinace: Eva Glaserová, Šik svatby
Kameraman: Petr Baštář, na videu si prohlédněte jak viděl svatbu on

Předchozí článek Následující článek