Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Fotosafari: Jihoafrická republika

Ve spolupráci s Honzou Brettem z Original Africa jsme na podzim 2022 podnikli cestu do JAR. A plánujeme další. Honza k tomu říká: "Myšlenka toho, že budeme mít vedle sebe zkušeného fotografa a lektora, který pomůže převést zážitky v povedené fotografie, vzpomínky, mi byla sympatická. Skvěle zapadala do filosofie naší cestovní kanceláře, nabízet safari a individuální cesty vždy s něčím navíc a pokaždé jinak."

Můžete být nadšený cestovatel s mobilem, či digitální zrcadlovkou a Jirkovi rady zcela určitě oceníte. S někým se můžeme do diskuze a výuky ponořit hlouběji, pokud budete mít zájem.

Jak to vše probíhalo?
Před cestou se setkáme v kamenné pobočce Original Afrika, kde prodiskutujeme Vaše očekávání, fotografické vybavení, jak ho chránit a co by bylo případně třeba dokoupit, či zapůjčit.

Následně se již po přítelu o vše staral Honza. Asi snad naždý den jsme stávali s rozbřeskem, abychom měli ideální podmínky pro pěkné fotky. Odpočinek byl až po ranním focení :) Znáte tu situaci, kdy jste na hotelu vyspáváte a snídáte s ostatními do 10 hod a pak chcete vyfotit zajímavě krajinu? To se vám s námi nestane.

Bydleli jsme na 3 lokacích. Prozkoumávali jsme zejména Kruger National Park, Panorama Road, Dračí hory, Blyde River Canyon a další místa. Pořídil jsem několik stovek fotek, tak alespoň některé včetně zákulisních můžete vidět níže.

A co dál? Namibie na podzim roku 2023.. připojte se!

 

Předchozí článek Následující článek